ГЕРБ направи положителни неща. Но те се удавиха в скандалите

...
 ГЕРБ направи положителни неща. Но те се удавиха в скандалите
Коментари Харесай

Цонев: ГЕРБ се удавиха в скандалите

 ГЕРБ направи позитивни неща. Но те се удавиха в свадите и некопетентността.
ГЕРБ направиха груба политическа неточност с Обединени патриоти и в този момент си заплаща цената. Тази теза отбрани зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев в предаването " Беновска пита " на Канал 3.

Движение за права и свободи управлява патриотите, тъй като те са във властта. Движение за права и свободи управлява Министерски съвет, тъй като придвижването е в Народното събрание, сподели още Йордан Цонев. И напомни: " Казахме още при стъпването на Валери Симеонов на тази позиция, че той няма място в изпълнителната власт. "

Когато стартира скърцането сред президентството и ръководещите, предупредихме, че българските жители ще би трябвало да заплащат за войната. Институциите би трябвало да си приказват и да работят дружно, сподели още Йордан Цонев. Той предвижда, че рецесията ще прерасне в политическа.

Йордан Цонев бе безапелационен, че придвижването не употребява обстановката в страната като летящ старт към властта. " Не се стремим към властта по доста аргументи. Системите не действат добре, нищо, че има положителни стопански индикатори. Те се дължат на взимането около Европа. Парите, които се изливат в тези системи са като каца без дъно. Движение за права и свободи по тази причина не се стреми към власт, само че се стремим към това, всички да схванат, че има проблем. Последните 10 години, имаме рецесия. България върви без посока в тъмното ", разяснява зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.

Началото на този век до края на 2007 година, българското обществото имаше 2 ясни цели: по какъв начин да скъса с предишното и по какъв начин да се свърже с НАТО и Европейския съюз. Когато ги имаше, който и да дойдеше на власт, вървеше в една посока със своите стратегии, в този момент не е по този начин. Ние желаеме страната бъде насочена в една посока, акцентира Йордан Цонев. Припомняме, че повече от месец Движение за права и свободи моли за обединяване към национални цели.
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР